Over TXTPRO*nl

Voor informatief en zakelijk tekstwerk bent u bij TXTPRO*nl aan het juiste adres. Als Nederlandstalig ghostwriter verzorgt TXTPRO*nl tekstwerk onder uw eigen naam waar u zelf niet de tijd of juiste woorden voor kunt vinden. En daarbij kan TXTPRO*nl ook nog als beeldredacteur of grafisch vormgever zorgen voor de bijpassende beeldtaal.

TXTPRO*nl – taal & beeld

Tekstwerk gaat vóór alles om het inspireren van de lezer.
U wilt deze betrekken bij uw verhaal en aanzetten tot actie.

TXTPRO*nl – beeld & taal

Beeldtaal doet wonderen om complexe informatie over te brengen of ingewikkelde teksten begrijpelijk te maken. Het kan een (te) lang verhaal – letterlijk – kort maken. Bovendien zijn passende illustraties een uitstekend middel om tekstwerk aantrekkelijker te maken.

De beelden en de taal die we gebruiken bepaalt voor een belangrijk deel onze identiteit en daarmee het beeld dat anderen van ons krijgen. Wie een duurzame relatie wil opbouwen met klanten, achterban of doelgroep zal daarom de volgende vragen moeten stellen (en beantwoorden):

  • Welk doel streef ik na?
  • Hoe wil ik dat bereiken?
  • Wat is mijn doelgroep?
  • Hoe wil ik die bereiken?
  • Welke boodschap wil ik overbrengen?
  • Welke teksten en beelden passen daarbij?

Voor TXTPRO*nl begint een geslaagde opdracht daarom met een uitgebreide briefing waarin u uw wensen, doelstellingen, strategie en communicatieplanning kenbaar maakt.
Daarna volgt de offerte.
Na goedkeuring volgt een bevestiging van uw opdracht.
En dan beginnen we aan het échte werk.
Voorbeelden van de resultaten vindt u hier.

naar boven


Anderen over TXTPRO*nl / Willem Visser

Eén van de sites waaraan TXTPRO*nl regelmatig een bijdrage levert is PSYblogNL.
Initiatiefnemer Jerre Maas van PSYblogNL op LinkedIn over deze bijdragen:

Willem is een bevlogen auteur die met scherpe pen perfecte artikelen schrijft voor onze doelgroep. Vol humor, met oog voor detail en altijd duidelijk. Willem is één van onze meest en best gelezen auteurs!

Een andere site waar TXTPRO*nl met veel plezier aan heeft bijgedragen is die van wat destijds de Groene Loper 010 heette. De Groene Loper zette zich in om Rotterdam groener en aantrekkelijker te maken. Het ging daarbij om wijktuinen en parken, stadslandbouw, groene speelplekken en schooltuinen.
Gudrun Feldkamp initiatiefneemster van de Groene Loper 010 op LinkedIn :

Willem is een van de eerste mensen die in 2011 achter de Groene Loper ging staan. Hij stelde voor stukjes over groen in Rotterdam te schrijven, is op de fiets gesproken en heeft van Zevenkamp tot Spangen allerlei plekken bezocht. Zijn artikelen zijn verschenen in de Stadskrant en staan nog steeds op de GroeneLoper010 website bij de Groene Hotspots. Ze kenmerken zich door de zorgvuldige opbouw en de manier waarop inhoudelijke kennis met beleving gepaard gaat. Voor de eerste twee edities van de Groene Loper – nieuwsbrief heeft Willem stukjes over de poorten naar het platteland geschreven die uitnodigen en inspireren.

Voor GroenLinks werkte TXTPRO*nl als projectondersteuner, tekstschrijver en webmaster bij het samenwerkingsverband GroenLinks Rijnmond. Frederique Veldman schreef op LinkedIn daarover het volgende:

Willem heeft de kandidatencommissie van GroenLinks Rotterdam voor de periode 2010-2014, waarvan ik voorzitter ben, buitengewoon goed ondersteund. Willem is accuraat, vriendelijk en werkt snel.Hij is niet snel gek te krijgen, ook niet als er sprake is van de nodige onverwachte wisselingen in de oorspronkelijke plannen. Daarnaast heb ik veel te maken met Willem als inhoudelijk ondersteuner van de regionale fracties van GroenLinks Rijnmond. Zijn werk kenmerkt zich door een heldere schrijfstijl en een grote mate van degelijke analyses. Ik kan Willem aanbevelen als journalist, tekstschrijver, eindredacteur en als ondersteunende kracht.

naar boven

©2019 Willem Visser / ontwerp: TXTPRO*nl

541aa3ae-22f4-4ed9-bfd4-35cb8d8633b6 e943ecc8-5be2-4768-a17e-1b829b908afe 7b24d431-b33f-4266-8e00-6ec431907477

Advertenties