Tekstopdrachten en uw doelgroep

Voor informatieve en zakelijke teksten bent u bij TXTPRO*nl aan het juiste adres. Als ghostwriter verzorgt TXTPRO*nl ook tekstwerk waar u zelf niet de tijd of juiste woorden voor kunt vinden.

TXTPRO*nl voor begrijpelijk, op uw doelgroep gericht taalgebruik:

Tekstschrijven gaat vóór alles om het inspireren van de lezer.
U wilt deze betrekken bij uw verhaal en aanzetten tot actie.

De taal die we gebruiken bepaalt voor een belangrijk deel onze identiteit en daarmee het beeld dat anderen van ons krijgen. Wie een duurzame relatie wil opbouwen met klanten, achterban of doelgroep zal daarom de volgende vragen moeten stellen (en beantwoorden):

  • Welk doel heb ik met mijn tekst?
  • Hoe wil ik dat bereiken?
  • Wat is de doelgroep voor mijn tekst?
  • Hoe wil ik die bereiken?
  • Welke boodschap wil ik overbrengen?
  • Welke tekstsoort is daarvoor geschikt?
  • Wat is de tekst die daarbij past?

Voor TXTPRO*nl begint een geslaagde tekstopdracht daarom met een uitgebreide briefing waarin u uw tekstwensen, doelstellingen, strategie en communicatieplanning kenbaar maakt. Daarna volgt de offerte. Na goedkeuring hiervan volgt een bevestiging van uw tekstopdracht.
Dan beginnen we aan het échte (tekst)werk.

naar boven


TXTPRO*nl is een eenmanszaak, een initiatief van Willem Visser.

Al uw projecten – of het nu gaat om (web)teksten, webdesign of projectondersteuning – blijven onder één dak. Daardoor werkt Willem goedkoop. U heeft ook altijd direct contact en vindt gehoor voor al uw persoonlijke wensen.
Willem is jarenlang werkzaam geweest als tekstschrijver, webmaster en project-ondersteuner in de non-profitsector.
Hij organiseert op eigen initiatief of in opdracht educatieve projecten en workshops op het gebied van waarneming, psychologie en beeldende kunst.
Ook levert hij graag een bijdrage aan informatiebijeenkomsten.
Verder schrijf hij columns en artikelen voor verschillende websites en tijdschriften.

Willem is opgeleid als arbeids- en organisatiepsycholoog, tekstschrijver en (beeldend) vormgever. Daarnaast volgde hij cursussen zoekmachineoptimalisatie en –marketing en bent u bij hem aan het goede adres voor al uw SEO-teksten.

Duurzaamheid staat bij hem hoog in het vaandel. Hij werkt daarom graag samen met personen en organisaties waarbij dat ook het geval is; groen doen we – net als tekstwerk – samen.

Anderen over Willem Visser:

Eén van de sites waaraan ik regelmatig een bijdrage lever is PSYblogNL.
Initiatiefnemer Jerre Maas van PSYblogNL op LinkedIn over deze bijdragen: ‘Willem is een bevlogen auteur die met scherpe pen perfecte artikelen schrijft voor onze doelgroep. Vol humor, met oog voor detail en altijd duidelijk. Willem is één van onze meest en best gelezen auteurs!

Een andere site waar ik met veel plezier aan heb bijgedragen is die van wat destijds de Groene Loper 010 heette. De Groene Loper zette zich in om Rotterdam groener en aantrekkelijker te maken. Het ging daarbij om wijktuinen en parken, stadslandbouw, groene speelplekken en schooltuinen.
Gudrun Feldkamp initiatiefneemster van de Groene Loper 010 op LinkedIn : ‘Willem is een van de eerste mensen die in 2011 achter de Groene Loper ging staan. Hij stelde voor stukjes over groen in Rotterdam te schrijven, is op de fiets gesproken en heeft van Zevenkamp tot Spangen allerlei plekken bezocht. Zijn artikelen zijn verschenen in de Stadskrant en staan nog steeds op de GroeneLoper010 website bij de Groene Hotspots. Ze kenmerken zich door de zorgvuldige opbouw en de manier waarop inhoudelijke kennis met beleving gepaard gaat. Voor de eerste twee edities van de Groene Loper – nieuwsbrief heeft Willem stukjes over de poorten naar het platteland geschreven die uitnodigen en inspireren.

naar boven

©2016 Willem Visser / ontwerp: TXTPRO*nl

541aa3ae-22f4-4ed9-bfd4-35cb8d8633b6 e943ecc8-5be2-4768-a17e-1b829b908afe 7b24d431-b33f-4266-8e00-6ec431907477

Advertenties