Beeldtaal

Goede raad voor tekstschrijvers: ‘Show, don’t tell!’
TXTPRO*nl neemt dit advies graag letterlijk. Tekst schiet soms te kort om complexe informatie begrijpelijk te maken. Een illustratie doet dan wonderen.
Maar soms is een lang verhaal kort te maken door gebruik te maken van heldere beeldtaal. Visualisaties en infographics kunnen uw verhaal op overzichtelijke en aantrekkelijke wijze in beeld brengen.

TXTPRO*nl is niet alleen tekstschrijver, maar ook opgeleid als grafisch vormgever en beeldend kunstenaar. Hij kent de kracht van aansprekende beeldtaal en het belang van visualisaties als geen ander.
Vanuit deze expertise kan hij u van dienst zijn bij het op passende wijze vertalen van complexe informatie in overzichtelijke beeldtaal, logo’s en infographics.
Recent (beeld)werk in opdracht: zie ontwerpen.

Klik op de afbeeldingen voor de volledige infographic op beeldtaalblog:

natuur-3    culturele-dimensies

kleur-en-emotie-3    autokleur-2-2

vlaggen-2    kleur-en-emotie-4

politieke-kleuren-2    logo

how-happy    europa-geluk-2


TXTPRO*nl is behalve als tekstschrijver ook werkzaam als beeldend kunstenaar en kent de kracht van aansprekende beelden en het belang van beeldtaal als geen ander. Vanuit die expertise kan hij u ook van dienst zijn bij het op vertalen van complexe informatie in overzichtelijke afbeeldingen en infographics.

Als vormgever, fotograaf en beeldbewerker beschikt hij bovendien over een geoefend oog om als beeldredacteur passende beelden bij al uw teksten te kiezen.

Kijk ook eens op Instagram voor fotowerk en beeldbewerkingen.
Nog meer beeldtaal? Kijk dan op beeldtaalblog – weblog over kunst, psychologie en waarneming.

beeldtaal header

naar boven

©2019 Willem Visser / ontwerp: TXTPRO*nl

541aa3ae-22f4-4ed9-bfd4-35cb8d8633b6 e943ecc8-5be2-4768-a17e-1b829b908afe 7b24d431-b33f-4266-8e00-6ec431907477

Advertenties